18 januari 2021


Såååå mycket har hänt att det inte är någon mening att se tillbaka utan nu blickar jag framåt. Efter ett pandemiskt år som trots allt inte direkt påverkat ponnyer och stalljobb, utan det har varit ett andningshål undan verkligheten. Det börjar nu ljusna alltmer ffa på eftermiddagarna. Det är ljuvligt! Det har varit en helt odramatisk dag idag vilket bara är skönt. Alla verkar må bra. Magarna funkar igen på Jessie, Jouppe och Jamie och det jag tror är lättare förkylning hos Sudden, Jouppe och Jessie börjar också stabilisera sig. Sudden har lite hosta och Jessie och Jouppes ögon är lite variga på morgnarna. Jag tvättar med koksaltlösning och smörjer med salva. Funkar bra. De går ut vid 8 på morgonen (får frukost 06.30) och kommer in vid 16. Lunchhö och nytt varmvatten vid 12-12.30. Verkar passa dem bra för de står vid grinden och väntar på att bli insläppta vid halv fyra ;->

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *