Firma Bök och Bump!

Firmans överhuvud heter Joulle, underhuggare är hennes dotter Jouno (Majsan). Ofta får jag en huvudbump i magen eller en smäll i mitt huvud så glasögonen hamnar på snisk…De menar inget illa men deras känslor sitter visst i deras huvuden ;-> De är väldigt tydliga med vad de vill och tycker. Imorse t ex när alla fått sitt hö så står Majsan och tittar på mig över boxdörren så jag gick och kliade lite på henne, men hon var inte nöjd så jag gick in till henne. Då går hon till sin vattenhink och när jag tittar i den ligger en drunknad mus i. Klart hon inte kunnat dricka! Just att visa mig tar jag som ett förtroende – det finns en chans att jag faktiskt ska fatta – det gör mig lite stolt.
Joulle är fuxen och Majsan skimmel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *