VINTER 2021: Februari


I år har vi fått en riktig vinter! Jag är inte van, har jag konstaterat. Jag får tänka efter hur jag brukat göra tidigare. Jag gillar snö och en viss kyla är bara uppfriskande men samtidigt blir stall/hästjobbet rejält slitigare. Men nu ser det ut som om kylan tänker släppa och då blir det nog tyvärr regn och is istället – vilket är M Y C K E T värre och tråkigare…
Tråkigt också är att Jamies mage är i rejäl obalans. Hon brukar ha problem varje vinter men i år hade jag hoppats att hon skulle slippa när hon nu är dräktig. But no! I helgen har jag tagit in henne till lunch och gett henne lite extra hö och “magmedicin” från greenfoot.se Vet inte om det gett något resultat, men hon har inte jättemycket emot det. Det är lite meckigt att ta in henne så jag kan inte utsätta Jan för det utan jag kanske får göra så att jag släpper in henne lite tidigare när jag kommer hem från jobbet. Vi får se hur jag löser det.
Återkommer med resultat om en vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *