Lite fel tidsordning, men det är väl inte hela världen. Söndag 9 maj så var det dags för Josefin med familj att hämta hem sina fyrbenta killar. Efter en stor besvikelse och ett sviket löfte hade de inte längre något stall eller bete att ta dem till medan de byggde sitt eget stall hemma hos sig så det blev en väldig aktivitet där det röjdes och byggdes en fin hage för killarna att gå i. Bättre köpare tror jag inte en kan önska sig – Sudden och Jouppe kommer att få det så bra hemma hos Josefin, Robin, William och Milton, det är jag helt säker på. Och att de sen får flytta tillsammans gör inte saken sämre. Är man en liten ettåring som inte varit med om särskilt mycket så är det tryggt och bra att ha kompisen vid sin sida i ur och skur. För det är vad de fick sin första natt ute men det klarade de galant.

Tjejjerna och Oskar var ute här på lördagen för att säga hejdå och det är då bilderna togs av Mikaela och Tove.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *