Hingsten med stort S!

Jag har inte sagt vem som fått äran att träffa alla våra damer, ju!

Här är han i alldeles egen hög ponnyskepnad:

Det här är en liten man som trots sin ålder, 23 år, ser ut att vara i sin prajm! Inte så hög, 116 cm, en glänsande fux med bläs och 3 vita ben. hans far är Ekbäckens Sigurd RWM 30 (e. Ekbäckens Moonbeam RWM 16 u. Twyford Seed RWM 184) och mor, Crossways Sally RWM 299 (e. Crossways Sailor Boy u. Coed Coch Rita). Vilken stam! Det var, såklart, Inger Becker som gjorde mig uppmärksam på honom och när jag pratat med Ulrika som äger honom så förstod jag att bättre ställe att lämna till finns nog inte. Åseda ligger en bra bit bort så det har blivit lite av de senaste somrarnas resa för oss ;-> Skulle inte åkt någon annanstans iaf pga eländespandemin! Att det passade Jamie och Jouno som båda är e. Heniarth Mr Milligan som far alldeles utmärkt är ju ställt utom allt tvivel men hur kommer det passa Joulle och Jessie – ännu bättre? Jag är nästan benägen att tro det!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *