Dags för uppdatering – igen!!! (Att det ska vara så svårt =)

Vet inte riktigt var jag ska börja med uppdateringen. Inga inlägg på hela hösten så jag börjar med en fin bild på Jouno med dotter Maeia från augusti. Så ser det inte ut idag, kan jag säga. Hösten har varit kall med en hel del snö till och med. Samtidigt har det för ovanlighetens skull inte blåst så elpriserna har tillsammans med en del andra faktorer varit (och är) historiskt skyhöga! För ett par veckor sedan kom det första ovädret som resulterade i 4 fallna träd och 4 knäckta staketstolpar. Nu är ett nytt på ingång fram idag och framförallt i natt. Får vi se vad resultatet blir av det… Hoppashoppas våra gamla granar klarar att stå pall! Rapport kommer!

Denna helgen är det fågelräkning så en rapport angående det ämnet ska jag försöka få med  också. Hejjahejja mig ;->

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *