Betäckningar 2022

Skimmra som inte alls tycker om att bli betäckt slipper det såklart. På Ingers inrådan bestämde Lotta och jag för att inseminera henne med Salstas Maddoc uppe på Markebäcks. Hon kollades idag 4 juli och var tyvärr tom…

Jan och jag körde ner Jamie till Inger för att betäckas med deras unghingst “Ture” Ekbäckens Signatur e. Ekbäckens Sponken u Ekbäckens Summertime ue. Milligan. Snygg svettfuxhingst med bläs och fyra vita fötter med ett superbra temperament. Låter lovande! Vecka 27 är det dags att kolla henne om hon tagit sig. Hoppashoppas.

Jamie är kollad och verkar ha tagit sig! Jippiiieeee så roligt! Skimmra är seminerad igen och om hon går tom en gång till – vad gör vi då? Det här blir en dyr historia…
Iaf så åker Jan och jag ner till Inger och hämtar hem Jamie imorgon, lördag, så får hon gå ut på betet med de andra. Borde sitta fint då hon tydligen är svår att fånga på Ekbäcken, skruttfian då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *