Hurraaaa!

Varför det blev så sen idkoll av fölen beror på att först den 2 dec var det möjligt att ta blodprov på Skimris. Ska ha gått 120 dagar drygt efter betäckning.

OCH!!!

Hon är nu konstaterat dräktig med halvblodshingsten Canterbury! Han togs bort veckan efter hon seminerades så Skimmras unge är den sista “tillverkade” med Canterburys färska sperma om jag har förstått rätt. Häftigt! Han började bli lite till åren och började få svårare att komma upp på bocken så det var säkert ett riktigt beslut för en gammal och fin kämpe. Det ska bli otroligt spännande att se vad detta blir! Sto, hoppas ju jag då.
Att Jamie är dräktig har jag inte tvekat om en sekund och Lena (vet) tittade på henne och bara nickade -JAA! Så nu önskar jag mig 2 ston nästa sommar ;-> Det vet en ju hur det blir med det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *