Närmar sig jul 2022

I november började mina fina kaktusar blomma som stolliga ;->
De är riktigt vackra! T o m mammas gamlagamla röda som jag tog hem när hon blev inlagd för fyra år sedan och var väldigt nära att dö, har återhämtat sig och gav sig på en försiktigt sparsam blomning.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 december kom veterinär Lena och chippade och id-kollade fölen så jag kunde skicka in passansökan. Bara att Jessie är ju s k maidensto vilket jag missat totalt så hon måste DNA-typas också. Det är också inskickat nu. Väntade med totalavvänjning till helgen efter. Var lite pipigt men det har gått väldigt smidigt. Jessie och Joulle har släppt mjölken väldigt snabbt och verkar inte det minsta påverkade. De har det ju ganska hemskt eftersom de får gå i den lilla fållan bakom stallet, men det är ju högst temporärt några veckor så det klarar de. Ska utöka den allteftersom. Tycker det är bra att de inte ser varandra de första veckorna. Höra kan de ju men det underlättar att de inte ser har jag märkt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *