Hänt i februari 2023

 

I februari har det hänt en del. Först flyttade Jouy hem till sin nya ägare, Louise med familj i Vallerstad. Joulle följde med. Dels som stöd för sin dotter men ffa som ridponny åt de tre småtjejjerna i familjen. Ska bli spännande att följa.

De här bilderna fick jag av Louise när ponnyerna var installerade i sina boxar. De ser lite lätt fundersamma ut ;-> Men en welsh mountain som har mat i boxen låter sig ju väl smaka, eller hur Joulle? Morgonen efter kom en liten film till frukost när Louise släppt ut dem i sin fina hage. Jag är ganska säker på att de kommer att trivas fint!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helgen efter åkte vi ner (när värsta stormandet bedarrat) till Gamleby för att hämta hem Jouno och Maeia. De gick in bra i transporten och stod jättefint hela hemresan. Maeia uppbunden denna gång. Vilken ponny hon är! När de fått komma in i sina boxar och bekantat sig lite med hemmamiljön igen så släppte jag ut dem till de andra. Det blev ett glatt återseende och springande.

Båda två var brunstiga så Billy blev lite yr i mössan, stackarn, fast han fattade nog inte varför.

Efter en vecka har de kommit bättre till ro – alla. Billy är jätteglad över att ha Maeia som sällskap. Kan bara känna att en sten är nere så ingen kastrering är aktuell än så länge. Vore skönt om det gick att fixa snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *