Green Grove Maeia

22 maj kl 16 på em efter ett riktigt blixt-och-dunderoväder föddes lilla Maeia. Jag hade fått in dom innan det brakade loss ordentligt och satt i soffan och kollade på hoppning på tv “tillsammans” med Mikis (var och en på sitt håll dock =) när jag kollar kameran i stallet och ser att Jouno fölar för fullt! Jag sprang!!!

Hon hade haft lite förvärkar natten innan det hade jag sett men inga vaxproppar även om hon verkade färdig för övrigt. 330 dygn blev det för henne så hon verkar följa i sin mors och mormors spår och föla lite tidigare än beräknat. Hon är en riktigt duktig mamma och är alldeles för överbeskyddande, men allteftersom så kommer det nog släppa lite när Maeia vill ha lite mer utrymme för egen del och Jouno inte orkar springa efter henne hela tiden. Maeia är tvärtemot sin trekvartsbror väldigt skygg och försiktig medan han är vad jag skulle säga – ett socialt monster, men det absolut gulligaste och piggaste monster man kan tänka sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *