Betäckning 2021

I år är det Joulle och Jessies tur att få åka på betäckning. Jag vill se vad samma hingst gör på alla fyra stona så jag frågade Ulrika om de fick komma – och det fick de! Jätteroligt! Jag tycker att Jessie har växt till sig ffa mentalt för att kunna få en egen fölunge att ta hand om. Det ska bli väldans spännande att få följa!
5 juni kom Ulrika och Edvard hit för att titta på Jamies och Jounos föl och eftersom de levererat en ettåring till Mjölby så hade de transporten med sig och tar med sig Joulle och Jessie med ner igen. Vilken otrolig service!!! Och vilken härlig resa de fick i den transporten! Jag blev nog både grön och lila av – villha!
Sen dröjde det ju ända till midsommar innan Jessie först kom i brunst och dagen efter var det Joulles tur. Fina, rejäla brunster enligt Ulrika och Jessie visade inga tecken på att gå om, men det gjorde Joulle så hon blev betäckt igen och 15 juli först kunde vi hämta hem de fina damerna. Joulle hade dessutom helt charmat Ulrika som hoppades att jag skulle glömma bort henne – Pah! Näverinmajlajf! Sötastefina! Hoppas att de nu är dräktiga men det får vi svar på först i november då det blir blodprovstagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *